Huh, lankaholismin ja pakkoneuloosin lisäksi minulla on nyt taas vaihteeksi vihreähulluus. :D Kaiken pitää olla vihreää. ;) Thih.
Nooh, ei nyt ihan kaikkea, löytyy sitä muitakin luonnonvärejä. ^^

Alennusmyyntejä kun oli niin kävinpä tänään katselemassa keskustassa. Löysinpä sitten muutamat eri vihreän sävyiset pyyhkeet ja ihanat lakanat. <3 Tarttuipa myös mukaan uusi vihriä lompakko, kaksi lasia, pieni lasipurnukka, hehe tietysti lankaakin ;) Novitan Tennesee ja Nalle Colori, molemmat niitä vihreitä sävyjä. Hmm, mitäs muuta...

Tipahti tänään postiluukusta HelmiQ:sta tilaamiani ihania, syötävän värisiä helmiä. <3 Pääsee siis taas askartelemaan ^^ Wiih.

1427882.jpg

Näkyy uutta ihanaa pyyhettä, pientä ja suurta (vanhat olikin sen verran kulahtaneita ja muuttuneet oudon
koviksi, epämiellyttävää...) ja taustalla ihanat lakanat. Ihastuin niihin heti kun näin ne.. 
Ja myöskin pyyhkeiden lailla olivat alennuksessa ^^ Kuin myös oli tuo vihriä lompakkokin alessa.. Hyvä alepäivä! ;)

1427898.jpg

Löytyipä myös Novitan Tennesseetä (vihriää) josta heti alkoi kehittyä kesäinen pieni laukku (pitsineuloksinen)
jonka sitten vititän nuiden kepukoiden ympärille. Tosin kepukatkin saavat sitä ennen hieman lisäväriä. ^^ Kepukat löytyi eräästä kivasta askartelukaupasta täältä Turusta, mutta en harmikseni muista sitä nimeä. :(

1427907.jpg

Samaisesta liikkeestä mistä nuo kepukat kassiini löysin, löytyi tuollaisia ihania pieniä puisia kuvatuksia, jotka myöskin aion maalata ja tehdä heistä magneetteja jääkaapin oveen. :) Juuri niin suloisia.

1427903.jpg

Takana pilkistää muhkea kerä Novitan Nalle Coloria <3 Tuota olen juuri kuolannut kovin kauan. ^^ Sitten samaisella reissulla löytyi ihanat lasimukit ja pieni söpö purnukka (nauha kuitenkin on omasta takaa).

1427908.jpg

Helmikasa <3 Näistä syntyypi sitten kaikkea mukavaa, kuvatusta ja helmipaljastuksia tulee sitten myöhemmin lisää ;)

1427919.jpg

Ja viimeiseksi kuvatus kasvivauvoistani. ^^ Vasemmalla ylhäällä tulossa lehtisalaattia, oikealla ylhäällä viherminttua, vasemmalla alhaalla laventelia ja oikealla alhaalla rosmariinia, keskellä taasen timjamia (mutta menee tuparilahjaksi).

Tämmöistä tällä kertaa. :D Seuraavalla kerralla voisikin sitten jo esitellä valmiita töitä. ^^

Neulomisiin!