Vihdoinkin sitä saa postattua kaikki mitä on tässä kesän aikana tullut mieleen. Olin siis viikko ennen juhannusta Tanskassa reissaamassa, hengailemassa 10 vuoden aikaisen ystäväni kanssa, jonka näin silloin ensimmäistä kertaa livenä koko tuona 10 vuotena. :) Oli kyllä niin paras reissu pitkään aikaan! Kyllä sitä jännittikin että miten mahtaa mennä, mutta tuli vaan naurettua koko ajan (ystäväni mieskin melkein ärsyyntyi meidän hihitykseen :D) ja oli mitä mahtavinta aikaa. Kunpa hän tulisi pian vastavisiitille. ^^

Mutta tuli tosiaan vierailtua paikallisissa lankakaupoissakin. ;) Tietysti. :D En kylläkään muista liikkeen nimeä, mutta sieltä jäi erityisesti mieleen se että kaupan pussit oli tehty perunasta! Tuntui kyllä kovin muovilta mutta ei kun ei. :P Samaisesta kaupasta tarttui mukaan kahdet puiset suorat puikot, mitkä olivat vain 10 kr pari! :O Olin ihan järkyttynyt siitä että miten puikot voi olla noin halpoja. Suomessa kun saa pulittaa melkeinpä 10 euroa puikoista. O.O Tarttui mukaan myös tuollainen kivan turkoosi koukku. Löytyi myös kivoja lankojakin. Seuraavat kuvat on kylläkin otettu toissa päivänä kotoisessa Suomessa syksyisenä iltana kerrostaloni takapihalla omppujen kera. :)

1838450.jpg

Edessä olevat puikot ovat ne mitkä tahtoivat mukaani ulkomailta, mutta kuviin hinkuivat mukaan myös Dropsin puikot sekä surinapuiset (?). 

1838455.jpg

Dropsin Fabel -sukkalankaa, molempia kaksi kerää lähti uuteen kotimaahan. ;)

1838456.jpg

Lopuksi yhteiskuva kaikista. :)

1838461.jpg